Γνωρίστε την εταιρία μας

Η MDA Print δραστηριοποιείται στον χώρο των επιγραφών και εκτυπώσεων από το 1997. Καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα υψηλών απαιτήσεων, αναλαμβάνει να καλύψει και να διεκπεραιώσει κάθε ανάγκη σας για την οπτική σας επικοινωνία.
Αναλαμβάνουμε κάθε είδους Ταμπέλα – Πινακίδα όπως, φωτεινές ή μεταλλικές επιγραφές, ανάγλυφα γράμματα 3D, επιγραφές πυλώνες, plexiglass, τελαρωμένο μουσαμά, διάτρητο μουσαμά και οποιαδήποτε άλλη ειδική κατασκευή.
Πρωτότυπες Επιγραφές – Ταμπέλες και ειδικές κατασκευές από πλάτη ξύλου ή αλουμινίου συνδυάζοντας ανάγλυφα γράμματα 3D από inox, plexiglass, μεταλλικά, neon γράμματα ή από PVC και ξύλο με ή χωρίς φωτισμό Led.
Με την εμπειρία 25+ ετών και την ευελιξία που μας προσφέρει η καθετοποιημένη παραγωγή, σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε ποιοτικά συστήματα προβολής στα μέτρα και τις ανάγκες των πελατών μας.
Η δέσμευση μας σε υψηλά επίπεδα εξυπηρέτησης πελατών και οι ανταγωνιστικές τιμές μας είναι αρωγοί σε αυτήν την προσπάθεια, γεγονός που αποδεικνύεται από τους πελάτες που μας εμπιστεύονται. Αντιμετωπίζουμε τον κάθε πελάτη με ευγένεια και σεβασμό, ακούμε τις ανάγκες του και του προτείνουμε τις εναλλακτικές λύσεις που μπορούμε να του παρέχουμε.Κάθε πελάτης είναι ξεχωριστός για εμάς και έχει την αμέριστη προσοχή μας και απεριόριστο ενδιαφέρον.

Η MDA Print διαθέτει σύγχρονα μηχανήματα εκτυπώσεων LATEX και UV με 100% οικολογικά μελάνια εκτύπωσης, με βάση νερού, κατάλληλα για όλους τους χώρους, υψηλής αντοχής ακόμη και χωρίς πλαστικοποίηση. Σε συνεργασία με το τμήμα κατασκευών της, σχεδιάζει το λογότυπο της εταιρείας σας, δίνοντας μορφή στην εταιρικής σας ταυτότητας. Επιπλέον θα σας βοηθήσει να καταλήξετε στην καλύτερη επιλογή όσο αφορά την τελική διάσταση του διαφημιστικού σας εντύπου ή της επαγγελματικής σας κάρτας. Στόχος μας είναι να σας προσφέρουμε μοναδικές ιδέες & λύσεις ώστε η προβολή της επιχείρησή σας να προσαρμόζετε στα δικά σας δεδομένα και στην πιο οικονομική λύση. Η εταιρία αποτελείται από μια ομάδα καταρτισμένων, έμπειρων ανθρώπων με τεχνογνωσία, που δουλεύουν με στόχο να ικανοποιήσουν πλήρως τις ανάγκες σας, από τη σύλληψη της αρχικής ιδέας έως την υλοποίηση της. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας, να ρωτήσετε οποιαδήποτε απορία σας έχει δημιουργηθεί και εμείς θα σας εξυπηρετήσουμε άμεσα, δίνοντάς σας την καλύτερη επιλογή & λύση για την επιχείρησή σας.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΑΣ

Αποστολή μας είναι η MDA να αποτελέσει την επιλογή των brands, των εταιριών και των επαγγελματιών σε θέματα προβολής και προώθησης.

αξιεσ μασ

– Ακεραιότητα
– Αξιοπιστία
– Καινοτομία

ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ

Όραμα μας ήταν και παραμένει, να δημιουργήσουμε μια επιχείρηση στον χώρο των Επιγραφών, των Ψηφιακών Εκτυπώσεων και Κατασκευών, που να έχει συνεχή ανοδική πορεία με υψηλής ποιότητας, καινοτόμες, ολοκληρωμένες λύσεις επικοινωνίας.
– 
Να οικοδομήσουμε μακροχρόνιες σχέσεις προστιθέμενης αξίας με τους πελάτες μας, με βάση τη γνώση των επιχειρηματικών στρατηγικών τους και τις ανάγκες τους.
– Να δημιουργήσουμε και να διατηρήσουμε μια εξειδικευμένη, βιώσιμη και αποτελεσματική ομάδα εξειδικευμένων ανθρώπων που είναι προσηλωμένοι στο όραμα και την αποστολή της MDA.

10520+

Ολοκληρωμένα Έργα

4230+

Ικανοποιημένοι Πελάτες

25

Χρόνια Εμπειρίας

Μας εμπιστεύονται

error: Content is protected !!