MDA - Ο καλύτερος συνεργάτης, οπτικής επικοινωνίας, για την επιχείρησή σας!

Πατάκια & Μοκέτες με λογότυπο

Η MDA σας προσφέρει την δυνατότητα να προβάλλετε την επιχείρησή σας και ταυτόχρονα να διατηρείτε τον επαγγελματικό σας χώρο καθαρό.

Επαγγελματικά πατάκια με λογότυπο τα οποία αναμφίβολα αποτελούν πλέον μια από τις καλύτερες και εξυπνότερες μεθόδους αναβάθμισης της εικόνας και του κύρους μιας επιχείρησης, αφού η εταιρική ταυτότητα και το προφίλ της μοιάζουν πιο ολοκληρωμένα και στην εμφάνιση της προστίθεται ακόμα ένα επιπλέον κομμάτι καλαισθησίας. Δημιουργήστε το δικό σας χαλάκι εισόδου με λογότυπο με τα εξειδικευμένα μηχανήματα να τυπώσουμε για εσάς ταπέτα με λογότυπο σε όποια διάσταση επιθυμείτε με τη μακέτα ή τη φίρμα της εταιρεία σας.

Με αυτό τον τρόπο κάθε πελάτης που επισκέπτεται την εταιρεία σας βλέποντας τα διαφημιστικά ταπέτα σας σχηματίζει μια ολοκληρωμένη εικόνα που αρμόζει τέλεια στο προφίλ της επιχείρησής σας, από το χαλάκι εισόδου με λογότυπο έως τα εσωτερικά ταπέτα. Επίσης τα συγκεκριμένα προϊόντα συμβάλλουν πολύ σημαντικά στην διατήρηση της καθαριότητας και του ευπρεπισμού στο εσωτερικό της εταιρείας σας, αφού η σκόνη, η λάσπες, πέτρες και η υγρασία υπάρχουν στα υποδήματα των επισκεπτών σας, συγκρατούνται απο το πατάκι με αποτέλεσμα να μην περνούν στον εσωτερικό χώρο της επιχείρησης.

Στην MDA μπορείτε να εκτυπώσετε εντυπωσιακά και εξατομικευμένα ταπέτα εισόδου και μοκέτες με εκτύπωση λογοτύπου και σχεδίου.Τα ταπέτα είναι κατασκευασμένα από τόσο ανθεκτικά υλικά, έτσι ώστε να μπορούμε να μιλάμε για μακροχρόνια χρήση.

Η εκτύπωση και η κατασκευή του λογοτύπου και των εταιρικών σας στοιχείων γίνεται βάση τετραχρωμίας με εξαιρετικό αποτέλεσμα. Η μεγάλη γκάμα χρωμάτων ταπέτων καλύπτει όλων των υψηλών απαιτήσεων και προδιαγραφών σας.

Η εκτύπωση μπορεί να γίνει σε οποιοδήποτε μέγεθος τάπητα εσείς επιθυμείτε σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές.

Πατάκια, Μοκέτες με λογότυπο

Ταπέτα Εξωτερικού χώρου από PVC με τον λογότυπο σας

Ευρέως γνωστά ως spaghetti, τα ταπέτα PVC αποτελούν την πιο διαδεδομένη λύση για καθαρισμό των υποδημάτων από βαρύς ρύπους (λάσπες, χώματα, χαλίκια), ενώ είναι εύκολα στον καθαρισμό και την φύλαξη, λόγω της ευκαμπτότητας και του σχετικά μικρού τους βάρους. Στα ταπέτα αυτά, η λογοτύπηση δεν γίνεται με εκτύπωση, αλλά με ένθεση επιπλέον υλικού κατάλληλων χρωμάτων μέσα στα κενά που δημιουργούνται επάνω στο υλικό βάσης από ειδικό μηχάνημα ψηφιακής κοπής με laser.

Με τον τρόπο αυτό, επιτυγχάνεται πολύ υψηλός βαθμός λεπτομέρειας στην αποτύπωση του δημιουργικού. Διαθέσιμα σε μεγάλη γκάμα χρωματισμών τα ταπέτα από PVC με υπόστρωμα για τον εσωτερικό χώρο και χωρίς υπόστρωμα για τον εξωτερικό χώρο μπορούν να μεταμορφώσουν μια είσοδο καταστήματος ή κτιρίου γραφείων ενώ ταυτόχρονα μεταφέρουν το επιθυμητό μήνυμα προς τον διερχόμενο και διατηρούν τον εσωτερικό χώρο καθαρό από ενοχλητικούς κι επιβλαβείς ρύπους.

Ταπέτα PVC πάχους 15 χιλ.

90 cm X 60εκ. 150€
120 X 90 εκ. 250€
120 X 120 εκ. 300€
150 X 120 εκ. 365€
200 X 120 εκ. 430€
300 X 120 εκ. 530€
Χρωματολόγιο

Ταπέτα PVC πάχους 12 χιλ.

90 X 60 εκ. 108€
120 X 90 εκ. 210€
120 X 120 εκ. 245€
150 X 120 εκ. 285€
200 X 120 εκ. 325€
300 X 120 εκ. 375€
Χρωματολόγιο

Ταπέτα Εσωτερικού χώρου μοκέτας με τον λογότυπο σας σε όλα τα μεγέθη

Πρόκειται για μια ευρύτατη κατηγορία εκτυπώσιμων συνθετικών μοκετών σε διάφορες ποιότητες και πάχη πέλους που μας παρέχει την δυνατότητα ν ’αποτυπώσουμε από απλά γραμμικά έως και σύνθετα φωτορεαλιστικά θέματα.

Ανάλογα με το είδος μοκέτας που θα επιλέξουμε, μπορούμε να έχουμε απλή ή φωτορεαλιστική ποιότητα εκτύπωσης σε μικρές, μεγάλες και πολύ μεγάλες διαστάσεις (ως και 35m) χωρίς κοψίματα και ραφές, με ή χωρίς περιμετρικό τελείωμα.

Εκτός από μέτρο καθαρισμού, τα ταπέτα λειτουργούν σαν διαφημιστικά μέσα επικοινωνίας της επιχείρησής μας, τραβώντας το βλέμμα κι ενισχύοντας την διεισδυτικότητα του προβαλλόμενου μηνύματος με την ποιότητα της εκτύπωσης τους.Αποτελούν μια εξαιρετική πρόταση για εταιρικά δώρα στους συνεργάτες σας, καθώς και μοναδικό τρόπο ανάπτυξης προωθητικών ενεργειών.

Ταπέτα Μοκέτας Multi Clean Μat

85 X 60εκ. 90€
85 X 85 εκ. 116€
120 X 85 εκ. 160€
150 X 85 εκ. 204€
200 X 85 εκ. 270€
180 X 115 εκ. 330€
150 X 200 εκ. 480€
250 X 150 εκ. 575€

Αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη και μαζί θα δημιουργήσουμε το καλύτερο αποτέλεσμα.

Επίσης μπορεί να σας ενδιαφέρει:

error: Content is protected !!