mda

Τι είναι Πυλώνας και γιατί η επιχείρησή μου χρειάζεται έναν;

Ο πυλώνας είναι μια δημοφιλής επιλογή σήμανσης για εστιατόρια, εμπορικά καταστήματα, εμπορικά κέντρα, βενζινάδικα και άλλες επιχειρήσεις που βρίσκονται κοντά σε μεγάλους δρόμους και όχι μόνο. Ο λόγος για τον οποίο οι πυλώνες είναι τόσο δημοφιλείς για αυτούς τους τύπους επιχειρήσεων είναι ότι στέκονται ψηλότερα από τις περισσότερες άλλες επιλογές σήμανσης. Όπου το ύψος και η ορατότητα είναι ζωτικής σημασίας για την προσέλκυση πελατών και την αύξηση της επισκεψιμότητας, ο πυλώνας βασιλεύει.
Στην MDA, σχεδιάζουμε εντυπωσιακούς, πρωτότυπους πυλώνες διπλής όψης για εταιρείες σε διάφορους κλάδους.
Καλέστε μας σήμερα στο 210 9712564 για μια προσφορά για τον τέλειο σχεδιασμό του πυλώνα σας.
Σε αυτό το άρθρο θα προσπαθήσουμε να ορίσουμε τον πυλώνα, θα καλύψει πολλαπλούς τύπους πυλώνων και θα αναλύσει την κατασκευή τους.

Τι είναι Πυλώνας;

Οι πυλώνες είναι ανεξάρτητες επιγραφές εξωτερικού χώρου με έναν ή δύο στύλους για στήριξη. Μπορούν να έχουν πλαίσιο από αλουμίνιο ή λαμαρίνα, με μήνυμα που εμφανίζεται στη μία ή και στις δύο πλευρές, φωτεινό ή μη φωτεινό.

Αυτές οι λύσεις σήμανσης χρησιμοποιούνται για διαφημίσεις ή ως μόνιμες φωτεινές επιγραφές για την ενημέρωση των ανθρώπων σχετικά με τις τοποθεσίες εμπορικών καταστηματων, εμπορικών κέντρων, ιατρικών χώρων, βιομηχανικών περιοχών, επιχειρηματικών πάρκων ή παρόμοιων συγκροτημάτων.
Ως υπαίθρια σήμανση, οι πυλώνες είναι κατά βάση φωτιζόμενες με lightboxes, LED με οπίσθιο φωτισμό ή λαμπτήρες φθορισμού. Θα τις δείτε όμως να χρησιμοποιούνται και χωρίς φωτισμό.

Πότε θα πρέπει να χρησιμοποιείτε πυλώνα;

Υπάρχουν πολλές περιπτώσεις στις οποίες είναι ιδανικό να χρησιμοποιήσετε πυλώνα και διάφοροι παράγοντες που πρέπει να λάβετε υπόψη σας όταν επιλέγετε πυλώνα έναντι ενός άλλου τύπου πινακίδας:

Τοποθεσία – Ο πυλώνας θα πρέπει να τοποθετείται εκεί όπου θα συγκεντρώνεται η μεγαλύτερη προσοχή. Τα αυτοκόλλητα βιτρίνας και οι χαμηλότερες επιγραφές δεν θα σας βοηθήσουν να προσελκύσετε πελάτες, εάν η επαγγελματική σας ιδιοκτησία είναι δυσδιάκριτη από το δρόμο. Η εγκατάσταση πυλώνα μπορεί να σας βοηθήσει να ξεπεράσετε αυτό το εμπόδιο.

Ομορφιά – Ο πυλώνας είναι μια εξαιρετική επιλογή σήμανσης για να επικοινωνήσετε το μήνυμά σας. Δεδομένου ότι είναι αρκετά μεγάλος, μπορείτε να τοποθετήσετε πάνω του επιγραφές με το λογότυπο ή το σλόγκαν σας χωρίς να θυσιάσετε την εμφάνιση και την ισορροπία της πινακίδας. Επιπλέον, αν είστε ιδιοκτήτης ενός εμπορικού “κέντρου”, μπορείτε να εγκαταστήσετε ένας ελκυστικό και λειτουργικό πυλώνα που να εμφανίζει όλα τα λογότυπα των επιχειρήσεων-ενοικιαστών του συγκροτήματος.

Ορατότητα – Τέλος, αλλά όχι λιγότερο σημαντικό, δεν μπορούμε παρά να τονίσουμε πόσο κρίσιμος είναι ο πυλώνας για την ορατότητα. Όταν πρέπει να επικοινωνήσετε το όνομα και τις υπηρεσίες ή τα προϊόντα της επιχείρησής σας, από μεγάλη απόσταση, ο πυλώνας είναι ιδανικός. Ο πυλώνας είναι η ιδανική πινακίδα για να τραβήξετε την προσοχή από μεγάλες αποστάσεις και να εξασφαλίσετε ότι οι άνθρωποι μπορούν να βρουν τις πληροφορίες της εταιρείας σας σε μια πολυσύχναστη ή χαμηλής ορατότητας τοποθεσία.

Βασικοί παράγοντες για την επιλογή πυλώνα

Οι κανονισμοί δόμησης που έχουν θεσπιστεί στην τοποθεσία της επιχείρησής σας θα καθορίσουν αν μπορείτε να εγκαταστήσετε έναν πυλώνα. Αν όμως η επιχείρησή σας ανταποκρίνεται στα κριτήρια, ένας πυλώνας είναι σίγουρα η σωστή επιλογή.
  • Η επιχείρησή σας βρίσκεται πολύ πίσω από τον κεντρικό δρόμο και τη διερχόμενη κυκλοφορία και είναι δύσκολο να τη δουν οι άνθρωποι
  • Υπάρχει μεγάλος χώρος στάθμευσης μπροστά από το κτίριό σας
  • Θα θέλατε να επισημάνετε με σαφήνεια την είσοδο του κτιρίου σας
  • Κάτι εμποδίζει τη θέα προς την επιχείρησή σας, με αποτέλεσμα να είναι δύσκολο να τη βρείτε
  • Υπάρχει ένας κοντινός αυτοκινητόδρομος και θέλετε να προσελκύσετε πελάτες από αυτόν
  • Βρίσκεστε σε βιομηχανική περιοχή όπου οι οδηγοί δυσκολεύονται να βρουν την είσοδό σας

Καλέστε μας σήμερα για να σχεδιάσουμε τον δικό σας πυλώνα

Όπου το ύψος και η εξαιρετική ορατότητα αποτελούν κριτήριο, ο πυλώνας είναι η τέλεια επιλογή για να τραβήξετε την προσοχή στην επιχείρησή σας και να φέρετε περισσότερους πελάτες.
Στην MDA, σχεδιάζουμε και τοποθετούμε πυλώνες εδώ και χρόνια και για ένα ευρή φάσμα πελάτών. Έτσι, είτε χρειάζεστε πυλώνα δύο όψεων, είτε μίας όψης, είτε φωτεινή είτε όχι, είτε κάτι εντελώς διαφορετικό, ως κατασκευαστική εταιρία, είμαστε το “One Stop Shop” σας.
Καλέστε μας σήμερα στο 210 9712564 ή επικοινωνήστε μαζί μας online για εκτιμήσεις ή για να παραγγείλετε πυλώνα για την επιχείρησή σας.
error: Content is protected !!